Dennis Dirksen aan het woordMaak kennis met Dennis Dirksen, 49 jaar en geboren en getogen in het Zeeuwse Vlissingen. “Ondanks dat de zee toch zeker een aantrekkingskracht op mij heeft, ben ik voor mijn studie naar Arnhem vertrokken en daar ook gebleven. Hoewel ik in de zomer de zee en het strand hier écht wel mis, is het goed toeven hier aan de rand van de Veluwe.”

Dennis is sinds 2001 SAP consultant waarbij hij de meeste ervaring heeft opgedaan in logistieke en CRM modules binnen veel verschillende bedrijven door heel Nederland. “Ik vind de verandering van bedrijf altijd stimulerend werken en haal hier ook de energie uit om altijd een goed resultaat te willen neerzetten voor mijn opdrachtgever. Ik kan goed luisteren, ben een positieve denker en planner. Dit komt overigens ook goed tot uiting bij mijn gezin van 3 pubers en 2 bonuspubers.

Dennis werkt inmiddels 4,5 jaar bij Sforza. “De open cultuur en de korte lijnen spreken me hier erg aan. Ik heb zojuist een klantproject van 4,5 jaar afgesloten. Een mooie opdracht waarbij er een goede mix was van beheerwerkzaamheden en changeprojecten binnen het bedrijf. Én niet te vergeten, een leuk team waar ik ook buiten werktijd regelmatig mee heb afgesproken voor een potje squash, padel of tennis.”

De mooiste ervaring in zijn leven? “Er waren er best veel: mijn kinderen, ontmoeting van mijn partner, mooie reizen, etc.. Overigens ook de minder leuke ervaringen waren op zijn minst inspirerend. Om me op te laden ga ik graag skiën met familie en vrienden. Dat is op zich verrassend omdat ik niet heel erg van kou houd. Verder breng ik mijn weekenden bij voorkeur door langs de lijn bij de kinderen, een borrel met vrienden en/of ga ik aan de gang met een recept uit mijn oma’s ‘geheime’ Indonesische kookboek.”