We hebben een nieuwe collega: Tom Bacon!!
Welcome to the Sfamily!!

Tom stelt zich voor:

Mijn naam is Tom Bacon en ik ben 34 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Geleen en woon met mijn partner en 3 kinderen in Grevenbicht. Momenteel volg ik de studie IT-services aan Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Bij Sforza heb ik als onderwerp voor mijn afstudeerstage gekregen om een Security Vulnarebility Scan vorm te geven met als afsluiting het daadwerkelijk uitvoeren van deze scan bij een klant van Sforza. Ik ben al een aantal weken met deze opdracht gestart, maar nu kan ik eindelijk mijn collega’s ook echt ontmoeten. Na deze ongebruikelijke start van de stage zijn we nu in volle gang bezig aan het onderzoek. Dit onderzoek zal de basis vormen voor het de uiteindelijke dienst. Mijn passie ligt binnen de Cyber Security dus ik hoop veel nieuwe kennis op te doen via informatie verzameling maar vooral door ervaring uitwisselingen met collega’s.

Naast mijn passie voor cyber security ben ik een family man. In mijn vrije tijd spendeer ik zoveel mogelijk tijd met de kinderen en mijn partner. En, wanneer de kans zich voordoet, pak ik ook nog graag een van mijn gitaren erbij om mijn creatieve geest helemaal los te laten.

Mvg,

Tom Bacon